Viktig info angående din kommande lönespecifikation!

Byte från Hogia till Crona lön

Hej allesammans.

Vi vill göra er uppmärksamma på att vi under maj månad byter löneprogram. Vi övergår då från Hogia lön till Crona lön. Vi har valt att göra denna förändring av flera andledningar, bland annat för att det i Crona finns en LSS-del som är anpassad för assistans samt att skillnaden kostnadsmässigt är markant.

Vi vill be er alla att ni noga kollar igenom era lönebesked och hör av er snarast per telefon eller mail om det är något som är oklart eller inte stämmer.

Det är en stor process att byta löneprogram och vi ber om översende ifall det skulle bli några fel. Vi ber om er förståelse och ert tålamod och samarbete så ska nog övergången bli smidig. Vi är tacksamma om ni så fort ni upptäcker några oklarheter hör av er direkt så vi har möjlighet att rätta till detta innan vi avräknar lönen den 21 maj.

Ni som inte får era lönebesked via mail- Ni vet väl om att ni får kan få lönebeskedet tidigare samt få ett preliminärt lönebesked runt den 15 varje månad om ni väljer att få lönespecifikation via mail istället för per brev? Hör av er till kontoret om ni vill veta mer!

Vi kommer under de närmaste veckorna att koppla ihop AIAI med Crona lön, ni kommer inom kort att få information om detta samt en lathund för vilka koder ni ska använda i AIAI vid olika tillfällen.

Vi tackar på förhand för er hjälp och förståelse.

 

Varma hälsningar

Sanna, Sofia, Anna, Cecilia, Daniel och Elin

Skip to content