Hand i Hand har varit med länge, vi har mer än 25 års erfarenhet av personlig assistans. Vi är personligt engagerade och vi tror på en personlig nära relation till våra medlemmar och assistenter.

När mina föräldrar var med och startade Hand i Hand för över 25 år sedan så tror jag inte att de hade vågat hoppas på att vi skulle komma dit vi är nu, men jag vet att de är stolta över vad Hand i Hand har blivit. Att vi kan föra de ursprungliga värderingarna vidare trots att det är andra tider nu och annan personal som jobbar. Fortfarande så är våra medlemmar och assistenter det viktigaste vi har och det är för de vi jobbar.

Vi brinner för det vi gör och våra medlemmar är, enligt en undersökning vi gjort, nöjda eller mycket nöjda med hur deras assistans utförs i Hand i Hand. Men vi tycker det är viktigt att inte nöja oss med det, vi fortsätter att utvecklas för att hitta fler sätt att bli ännu bättre.

Vi har inget vinstintresse hos oss är medlemmen i fokus, inte pengarna.

Vi har kompetens inom skolvärlden och personlig assistans, vi satsar på att hitta alternativ kommunikation så att även de som inte har ett traditionellt tal kan få vara med och påverka sin assistans efter förmåga. Vi är måna om alla människors rätt att få komma till tals.

Är du intresserad av att få assistans med kvalitet och personligt engagemang så är du varmt välkommen till oss på Kooperativet Hand i Hand.

Susanna Skoglund
Verksamhetsansvarig

Skip to content