Hand i Hand har varit med länge, vi har mer än 20 års erfarenhet av personlig assistans. Vi är personligt engagerade och vi tror på en personlig nära relation till våra medlemmar och assistenter.

När mina föräldrar var med och startade Hand i Hand för 20 år sedan så tror jag inte att de hade vågat hoppas på att vi skulle komma dit vi är nu, men jag vet att de är stolta över vad Hand i Hand har blivit. Att vi kan föra de ursprungliga värderingarna vidare trots att det är andra tider nu och annan personal som jobbar. Fortfarande så är våra medlemmar och assistenter det viktigaste vi har och det är för er vi jobbar.

Vi är bra på det vi gör och det tycker våra medlemmar, är nöjda eller mycket nöjda med hur deras assistans utförs i Hand i Hand. Men det är viktigt att inte nöja sig med det vi fortsätter att utvecklas och hitta fler sätt att bli ännu bättre.

Vi har inget vinstintresse hos oss är medlemmen i fokus, inte pengarna.

Vi har kompetens inom skolvärlden och personlig assistans, vi satsar på att hitta alternativ kommunikation så att även de som inte har ett traditionellt tal kan få vara med och påverka sin assistans efter förmåga. Vi är helt enkelt måna om alla människors rätt att få komma till tals.

Är du intresserad av att få assistans med kvalitet och personligt engagemang så är du varmt välkommen till oss på Kooperativet Hand i Hand.

Susanna Skoglund

Verksamhetsansvarig

Fyll i din sökning och tryck på enter