Inställd utbildning

Tyvärr måste vi i sista stund ställa in Primassutbildningarna både i Bjärnum (16 feb) och Laholm (15 feb) denna veckan.

 

Jag vill att övergången från Aiai till Primass ska bli så smidig och bra som möjligt för alla inblandade. Just nu känner jag dock att varken Primass eller vi är redo för en övergång och kommer därför skjuta detta framåt i tiden. De medlemmar som redan använder Primass fullt ut, kommer att fortsätta med detta – ni andra fortsätter  i Aiai tills vidare.

 

Jag vet att många av er vill ha en förklaring till varför det blir så här. När jag tog beslutet att byta program var vi i ett annat läge personalmässigt. Patrik är dessvärre långtidssjukskriven och Jennifer har tyvärr bestämt sig för att gå tillbaka till sitt gamla jobb. Detta innebär att jag nu måste rekrytera två personal och att arbetsbördan på övrig kontorspersonal är mycket hög då vi dessutom är i bokslutstider.

 

Återigen, vi vill att övergången ska bli så smidig som möjligt och vill därför ha möjlighet och tid att hjälpa när det väl är dags. Därför har jag fattat beslutet att ställa in de inplanerade Primassutbildningarna och skjuta på programbytet.

 

Våra medlemmar och assistenter har alltid högsta prioritet – hoppas  ni kommer till Bjärnum och äter semlor med oss på torsdag eftermiddag.

 

Varma hälsningar

 

Susanna Skoglund

Verksamhetsansvarig 

Kooperativet Hand i Hand

 

Sanna.skoglund@handihand.se

0430-210 32

Skip to content