Förändringar på kontoret

Hej!

Nu är hösten här och vi har mycket nytt på gång. Vårt nya kontor i Bjärnum börjar arta sig och vi hoppas att många av er kommer på vårt öppna hus. I höst kan vi även se framemot utbildningar, mässor, julbord och andra trevligheter.

Det är även lite förändringar i personalstyrkan hos oss på kontoren. Anna Lindespång har gått på föräldraledighet och höggravida Elin Kronvall (fd Johansson) är sjukskriven.

Sofia Stephens har lämnat över ansvaret för lönerna till Patrik Lindespång och kommer i stället arbeta som assistanskoordinator för ungefär en tredjedel av våra medlemmar. Två av våra nya medarbetare på kontoret i Bjärnum, Anna Jacobsson och Jennifer Svensson, kommer också arbeta som assistanskoordinatorer. Vi tror denna förändring kommer leda till en tydligare kontaktväg mellan medlem, personal och kontor. Ni kommer inom kort få ett mejl av den assistanskoordinator som kommer vara er kontakt.

Vår tredje nya medarbetare är Ida Gollnert. Hon kommer finnas på kontoret i Bjärnum och framförallt arbeta som kontorsadministratör samt utbildningskoordinator men även assistanskoordinator till några av våra medlemmar och personal.

Önskar er alla en fantastisk start på hösten och jag hoppas ni tar chansen att träffa både våra nya och gamla medarbetare den 22 september på vårt kontor i Bjärnum.

Varma hälsningar

Susanna Skoglund
Verksamhetsansvarig, Kooperativet Hand i Hand
Sanna.skoglund@handihand.se
0430-210 32

Skip to content