Assistentdagar 14-15 november

Nu är det dags för våra assistenter att stråla samman till våra årliga assistentdagar. Dessa dagar är tillägnade våra assistenter som inte också är arbetsledare. Vi ser framemot gemenskap, utbyte och trevligheter tillsammans!

Årets assistentdagar är den 14 och 15 november och kommer att hållas på Quality Hotel View i Malmö, som ligger vid Hyllie station. Här finns närhet till Malmö Arena och för den shoppingsugne finns Emporia runt hörnet. På hotellet finns tillgång till gym och relaxavdelning.

 

Till årets assistentdagar har vi bjudit in tre föreläsare:

Angelica Frithiof erbjuder en engagerande och inspirerande utbildning kring bemötande, etik och kommunikation. Med substans, fakta och engagemang framför hon sin föreläsning så att deltagarna lämnar med konkreta verktyg att applicera i sina liv. Angelica är utbildad inom psykologi, medicinsk etik och samtalsmetodik. Hon har dessutom en lång erfarenhet från handikapp- och patientrörelsen i Sverige och hon har varit med och skrivit flera böcker med inriktning på detta område.

 

Kerstin Uvnäs Moberg kommer att föreläsa om vikten av beröring och närhet. Hon har skrivit ett flertal vetenskapliga artiklar och böcker om oxytocin som hon fann bland annat dämpar smärta och oro, sänker blodtryck och minskar mängden stresshormoner hos bägge könen.

 

Laila Svensson är yogaintstruktör och strävar hela tiden med att kombinera den kommersiella fysiska yogan med den traditionella österländska filosofin. Under hennes föreläsning kommer ni att få prova på enklare yoga.

 

Utöver dessa föreläsare så kommer vi att ha Hand i Hand-tid där vi tillsammans diskuterar möjligheter på arbetsplatsen, hur blir vi en attraktiv arbetsgivare? Hur kan man utvecklas i sin roll som personlig assistent?

 

Det kommer att vara två heldagar och detaljerat program och tider kommer närmare dagarna.

Låter detta som några roliga och intressanta dagar? Prata med din arbetsledare som är den som samordnar vilka som kan gå. Men vänta inte med din anmälan då platserna är begränsade. Senast den 10 oktober måste vi ha din anmälan, efter detta datum är det i mån av plats. Assistenter med samma kön och från samma personalgrupp kommer att dela rum. För er som har lång resväg kan det bokas rum från dagen innan, ange då detta i anmälan.

Anmälan görs genom att klicka här.

Vänligen observera att absolut senast en månad före ankomst kan man avboka utan kostnad, senare avbokning kommer att debiteras personligen om man inte har ett läkarintyg.