Hej allesammans!

Nu gör jag ett första försök med min alldeles egna blogg! Min förhoppning är att jag en gång i veckan kommer att skriva några rader här om vad som händer inom Hand i Hand och assistansvärlden. Ni har väl inte missat att vi även finns på Facebook? Där kommer vi att lägga ut information kontinuerligt och länkar som kan vara bra att känna till.

Nu kör vi!

Äntligen är den här –  vår nya hemsida. Visst har den blivit fin? Den är inte riktigt klar ännu men vi är redan nu väldigt stolta över den. Saknar ni något så hör av er vi tar gärna emot synpunkterJ

Nu börjar det bli varmt ute och man märker att sommaren är här, härligt. Semestern ligger runt hörnet för de flesta av oss.

Vi fick jättebra resultat i senast IfA enkäten. 100% av er är mycket nöjda eller nöjda med Hand i Hand som assistansanordnare. Det är vi mycket tacksamma och glada för.

Denna vecka är det midsommar så då har vi lite ändrade öppettider på kontoret.

Telefontiderna är följande under midsommarhelgen:

  • Tors 18 juni kl 8,30-12,00
  • Fredag stängt

I dag tisdag är vi i Hässleholm för sista gången innan semestern. Vi firar lite minimidsommar. Ser fram emot att få träffa så många som möjligt av er där.

Nästa vecka åker vi till Musholm på medlemsresa och det ska bli kul, hoppas vi får bra väder.

Kontoret är bemannat hela sommaren förutom under vecka 31. Givetvis så finns jourtelefonen och vi kollar kanslimejlen.

Redan nu kan jag berätta att arbetsledarutbildningen kommer att ges på Ronneby Brunn den 4-6 september. Program kommer lite längre fram men boka in dessa datum redan nu.

Jag hoppas ni alla, både assistenter och medlemmar får en fantastisk sommar.

Kram Sanna

Fyll i din sökning och tryck på enter