Välkommen som personlig assistent i Hand i Hand. Vi hoppas att du ska trivas hos oss!

Som nyanställd assistent i Hand i Hand finns det några saker du bör känna till innan du påbörjar ditt första arbetspass. Om du känner att du missat någon information här nedan, kontakta din arbetsledare eller kontoret.

Redan innan din första bredvidgång ska du ha undertecknat ett anställningsavtal. På ditt anställningsavtal anges bland annat vilken anställningsform du har samt vilken lön du kommer få. Vi har som arbetsgivare en skyldighet att rapportera alla nyanställda till Försäkringskassan och det är ytterligare en anledning till att vi behöver få in kontaktuppgifter innan brevidgången inleds.

I samband med att du påbörjar din anställning ska arbetsledaren se till att du får ta del av några viktiga dokument. Dessa är:

  • Rapporteringsskyldighet enligt LSS
  • Rapporteringsskyldighet enligt SoL
  • Tystnadsplikt

När du har läst igenom dokumenten vill vi att du undertecknar blanketten ”Bekräftelse på mottagen information” samt skickar tillbaka ditt undertecknade anställningsavtal till kontoret. Du får en kopia på ditt avtal så snart vi återfått originalet. Glöm inte att ange en e-postadress, den behövs för att kunna delta i våra interaktiva utbildningar.

Har du några frågor gällande ditt avtal eller annat som rör din anställning är du varmt välkommen att kontakta kontoret!

Att fylla i:

Kontaktuppgifter

Tystnadsplikt (skriv ut och lämna sista sidan till arbetsledare)

Bekräftelse på mottagen information (skriv ut och lämna till arbetsledare)

Information att ta del av:

Rapporteringsskyldighet enligt LSS

Rapporteringsskyldighet enligt SoL

 

 

Fyll i din sökning och tryck på enter