Hand i Hand - Halland

Sanna

Susanna, Verksamhetsansvarig
sanna@handihand.se
010-25 25 250

Jag har levt och jobbat med assistans i över 20 år, först som assistent och sedan utbildade jag mig vidare och nu är jag verksamhetsansvarig. Förutom att vara verksamhetsansvarig och se till att verksamheten fungerar på ett optimalt sätt så hjälper jag till med LSS frågor och stöd till våra medlemar. Jag är även ombud för IfA-Ar anordnarna i Skåne. Jag gör det lilla jag kan för att se till att reformen skyddas och mitt mål är att jobba mer på denna viktiga fråga från olika håll.

På fritiden umgås jag med min sambo och våra tre barn. Vi bor på en gård strax utanför Halmstad med våra två hundar, sex katter och några fiskar. Resa och se världen är ett av vår familjs stora intressen och jag är barnsligt förtjust i Disney.

 

Pink isn’t just a colour it´s an attitude.

Daniel

Daniel, Ekonomi- och IT-ansvarig
daniel@handihand.se
010-25 25 250

Jag är ekonomiansvarig på Hand i Hand. Jag är även IT- och PUL-ansvarig. Det är mig de andra på kontoret ropar på när något inte fungerar med dator eller skrivare.

På fritiden umgås jag med min vackra sambo Sanna (hon är även min chef på jobbet) och våra tre underbara barn och mindre underbara katter. Jag älskar att ha en fin gräsmatta och att bygga och snickra.

”Jag hatar papper men älskar allt som har med teknik och göra.”

David, Löneadministratör
david@handihand.se
010-25 25 250

Cecilia

Cecilia, Ekonomiadministratör
cecilia@handihand.se
010-25 25 250

Matilda, Assistanskoordinator
matilda@handihand.se
010-25 25 258

Patrik

Patrik, Löneadministratör
patrik@handihand.se
010-25 25 250

Jag heter Patrik och jobbar med frågor som rör lön, skatt, årsinkomst, semester och omkostnader mm. På fritiden spenderar jag mycket av min tid med min fru, mina söner Vincent och Julian. Min stora passion i livet är fotboll. Nu för tiden ser jag dock matcherna främst från sidan av planen eller hemma framför tv:n.

bild_saknas

Alexandra, Assistanskoordinator
Alexandra@handihand.se
010-25 25 260

Elina, assistanskoordinator
elina@handihand.se
010-25 25 250

Jag jobbar som assistanskoordinator sedan oktober 2017. Före jag började på kontoret har jag jobbat 10 år inom LSS på olika sätt, bland annat som personlig assistent, arbetsledare, på korttids- och LSS-boende. Jag har fått möjligheten att jobba med personer med alla möjliga funktionsvariationer, men allra mest har jag jobbat med personer med autism, vilket jag tycker är superintressant!

Jag kommer ursprungligen från Varberg men bor numera i Harplinge tillsammans med min sambo, vår son Mateo, katten Dante och pudeln Oscar.

Hand i Hand - Skåne

bjorn

Björn, Assistanskoordinator
bjorn@handihand.se
010-25 25 262

Jag jobbar som assistanskoordinator och har gjort det sedan sommaren 2017. Innan jag började på kontoret arbetade jag som personlig assistent och arbetsledare i fyra år, bland annat i Hand i Hand.

Jag kommer ifrån den lilla byn Röke men bor numera i Malmö. På fritiden blir det väldigt mycket fotboll. Antingen spelar jag själv, kollar matcher på tv eller reser till Manchester för att kolla mitt lag Manchester United på plats. Annars lyssnar jag mycket på musik, går på konserter och tränar.

andre

André, Assistanskoordinator 
andre@handihand.se
010-25 25 263

Jag har jobbat på kontoret sedan april 2018 och arbetar som assistanskoordinator. Tidigare så har jag arbetat som assistanskoordinator, personlig assistent och arbetsledare.

Ursprungligen kommer jag från Tyringe men bor nu i Hässleholm. Utanför arbetstid så är jag ishockeytränare för Tyringe SoSs J18/J20-lag. Då jag inte är i ishallen så är det mycket annan sport som gäller. Det kan vara allt från fotboll till dart. När det kommer till fotboll så är Tottenham Hotspur laget jag supportar.

”Audere est Facere”

file-2

Sebastian, Löneadministratör
sebastian@handihand.se
010-25 25 250

Jag började på kontoret i början av 2017. Jag jobbar med lön och allt runtomkring lönen.

Jag har jobbat inom Hand i Hand sedan 2013, då jag började som assistent. Jag är även instruktör i förflyttningsteknik enligt Durewall-metoden och delar gärna med mig av de tips och tricks jag kan.

På min fritid brukar jag umgås med min fru, alla våra djur och göra mindre renoveringar på vårat hus.

När jag får lite tid över så tränar jag eller spelar musik.

Fyll i din sökning och tryck på enter