Hand i Hand - Halmstad

Sanna

Susanna Skoglund, Verksamhetsansvarig
sanna.skoglund@handihand.se
010-25 25 250

Jag har levt och jobbat med assistans i över 20 år, först som assistent och sedan utbildade jag mig vidare och nu är jag verksamhetsansvarig. Förutom att vara verksamhetsansvarig och se till att verksamheten fungerar på ett optimalt sätt så hjälper jag till med LSS frågor och stöd till våra medlemar. Jag är även ombud för IfA-Ar anordnarna i Skåne. Jag gör det lilla jag kan för att se till att reformen skyddas och mitt mål är att jobba mer på denna viktiga fråga från olika håll.

På fritiden umgås jag med min sambo och våra tre barn. Vi bor på en gård strax utanför Halmstad med våra två hundar, sex katter och några fiskar. Resa och se världen är ett av vår familjs stora intressen och jag är barnsligt förtjust i Disney.

 

Pink isn’t just a colour it´s an attitude.

Daniel

Daniel Jacobsson, Ekonomi- och IT-ansvarig
daniel.jacobsson@handihand.se
010-25 25 250

Jag är ekonomiansvarig på Hand i Hand. Jag är även IT- och PUL-ansvarig. Det är mig de andra på kontoret ropar på när något inte fungerar med dator eller skrivare.

På fritiden umgås jag med min vackra sambo Sanna (hon är även min chef på jobbet) och våra tre underbara barn och mindre underbara katter. Jag älskar att ha en fin gräsmatta och att bygga och snickra.

”Jag hatar papper men älskar allt som har med teknik och göra.”

Elin

Elin Kronvall, LSS- och kvalitetsansvarig, barnansvarig
elin.kronvall@handihand.se
010-25 25 250

Utbildad socionom och har arbetat på kooperativet sedan april 2012. Min roll som barnansvarig innebär att jag arbetar för att barnen inom vår verksamhet ska få vara delaktiga och ha inflytande i sin assistans. Minst tre morgnar i veckan går jag upp extra tidigt för att hinna med en runda på gymmet. Resor är en favorit så även min sambo och våra två katter. Min fritid tillbringar jag gärna omgiven av nära och kära.

 ”Alla kan inte göra stora saker. Men alla kan göra små saker med stor kärlek.”

Anna

Anna Lindespång, HR-ansvarig (studieledig)
anna.lindespang@handihand.se
010-25 25 250

Jag heter Anna Lindespång och jag arbetar sedan 2012 som personalansvarig på Hand i Hand. Till mig kan du vända dig i alla personalfrågor, exempelvis gällande anställningsavtal, semestrar, löne- och medarbetarsamtal eller arbetsmiljö.

Jag bor på landet med min man och våra söner. Allra bäst trivs jag hemma i köket där jag gärna bakar tårtor och muffins att bjuda nära och kära på.

Nu kommer jag med pekpinnen igen…….

Sofia

Sofia Stephens, Verksamhetskoordinator
sofia.stephens@handihand.se
010-25 25 250

Jag har hand om bokningar, utbildningar och arbetar nära verksamhetsansvarig och LSS- och kvalitetsansvarig. Det var i maj 2011 som jag började som löneansvarig på kooperativet, under mina år har jag även arbetat som assistanskoordinator hos några av våra medlemmar.

Min fritid spenderar jag med min familj och vänner. Försöker även lägga lite kärlek på vår trädgård och vårt hem.

Patrik

Patrik Lindespång, Löneadministratör
patrik.lindespang@handihand.se
010-25 25 250

Jag heter Patrik och jobbar med frågor som rör lön, skatt, årsinkomst, semester och omkostnader mm. På fritiden spenderar jag mycket av min tid med min fru, mina söner Vincent och Julian. Min stora passion i livet är fotboll. Nu för tiden ser jag dock matcherna främst från sidan av planen eller hemma framför tv:n

Elina Eriksson, Assistanskoordinator
elina.eriksson@handihand.se
010-25 25 253

Jag jobbar som assistanskoordinator sedan okt 2017. Innan jag började på kontoret har jag jobbat 10 år inom LSS på olika sätt, bland annat som personlig assistent, arbetsledare, på korttids- och LSS-boende. Jag har fått möjligheten att jobba med personer med alla möjliga funktionsvariationer, men allra mest har jag jobbat med personer med autism, vilket jag tycker är superintressant!

Jag kommer ursprungligen från Varberg men bor numera i Halmstad tillsammans med min sambo och världens sötaste katt Chita. På fritiden hänger jag mycket i stallet med min islandshäst Sol.

Jennie Dalsmark, Assistanskoordinator
jennie.dalsmark@handihand.se
010-25 25 254

Hand i Hand - Bjärnum

karhu

Björn Andreasson, Assistanskoordinator
bjorn.andreasson@handihand.se
010-25 25 262

Jag jobbar som assistanskoordinator och har gjort det sedan sommaren 2017. Innan jag började på kontoret arbetade jag som personlig assistent och arbetsledare i fyra år, bland annat i Hand i Hand.

Jag kommer ifrån den lilla byn Röke men bor numera i Hässleholm. På fritiden blir det väldigt mycket fotboll. Antingen spelar jag själv, kollar matcher på tv eller reser till Manchester för att kolla mitt lag Manchester United på plats. Annars lyssnar jag mycket på musik, går på konserter och tränar.

ida

Ida Gollnert, Assistanskoordinator
ida.gollnert@handihand.se
010-25 25 260

Sedan sommaren 2016 har jag varit anställd på kontoret men jag är sedan tidigare gammal i kooperativet och har ett stort ”Hand i Hand-hjärta”. Började 2005 som assistent, senare även som arbetsledare och trivs nu lika bra som assistanskoordinator. Min dotter och jag bor utanför Bjärnum i ett litet hus, där vi har grisar som närmsta grannar. Trots att jag är en högst oträningsvillig person maskar jag på gymmet några tillfällen i veckan. Jag tycker om att städa och har ett bra ordningssinne men mitt tålamod kan svika ibland. Jag älskar Helsingborgs IF, har varit klasskamrat med Sanna, är en mästare på att äta buffé, kör så gott som alltid vilse och är av någon anledning är jag panikrädd för gnagare.

file-2

Sebastian Svensson, Löneadministratör
sebastian.svensson@handihand.se
010-25 25 250

Jag började på kontoret i början av 2017. Jag jobbar med lön och allt runtomkring lönen.

Jag har jobbat inom Hand i Hand sedan 2013, då jag började som assistent. Jag är även instruktör i förflyttningsteknik enligt Durewall-metoden och delar gärna med mig av de tips och tricks jag kan.

På min fritid brukar jag umgås med min fru, alla våra djur och göra mindre renoveringar på vårat hus.

När jag får lite tid över så tränar jag eller spelar musik.

andre

André Peltonen Karlsson, Assistanskoordinator
andre.peltonen@handihand.se
010-25 25 263

Jag har jobbat på kontoret sedan april 2018 och arbetar som assistanskoordinator. Tidigare så har jag arbetat som assistanskoordinator, personlig assistent och arbetsledare.

Ursprungligen kommer jag från Tyringe men bor nu i Hässleholm. Utanför arbetstid så är jag ishockeytränare för Tyringe SoSs J18/J20-lag. Då jag inte är i ishallen så är det mycket annan sport som gäller. Det kan vara allt från fotboll till dart. När det kommer till fotboll så är Tottenham Hotspur laget jag supportar.

”Audere est Facere”

Fyll i din sökning och tryck på enter