Hand i Hand - Halland

Sanna

Susanna Skoglund, Verksamhetsansvarig
sanna.skoglund@handihand.se
010-25 25 250

Jag har levt och jobbat med assistans i över 20 år, först som assistent och sedan utbildade jag mig vidare och nu är jag verksamhetsansvarig. Förutom att vara verksamhetsansvarig och se till att verksamheten fungerar på ett optimalt sätt så hjälper jag till med LSS frågor och stöd till våra medlemar. Jag är även ombud för IfA-Ar anordnarna i Skåne. Jag gör det lilla jag kan för att se till att reformen skyddas och mitt mål är att jobba mer på denna viktiga fråga från olika håll.

På fritiden umgås jag med min sambo och våra tre barn. Vi bor på en gård strax utanför Halmstad med våra två hundar, sex katter och några fiskar. Resa och se världen är ett av vår familjs stora intressen och jag är barnsligt förtjust i Disney.

 

Pink isn’t just a colour it´s an attitude.

Daniel

Daniel Jacobsson, Ekonomi- och IT-ansvarig
daniel.jacobsson@handihand.se
010-25 25 250

Jag är ekonomiansvarig på Hand i Hand. Jag är även IT- och PUL-ansvarig. Det är mig de andra på kontoret ropar på när något inte fungerar med dator eller skrivare.

På fritiden umgås jag med min vackra sambo Sanna (hon är även min chef på jobbet) och våra tre underbara barn och mindre underbara katter. Jag älskar att ha en fin gräsmatta och att bygga och snickra.

”Jag hatar papper men älskar allt som har med teknik och göra.”

Elin

Elin Kronvall, LSS-ansvarig
elin.kronvall@handihand.se
010-25 25 250

Utbildad socionom och har arbetat på kooperativet sedan april 2012. Under mina år i kooperativet har jag arbetat som assistanskoordinator för våra medlemmar som är barn och varit drivande i hur barnet ska komma till tals i sin assistans. Jag arbetar numera främst som stöd till våra medlemmar och mina kollegor gällande LSS frågor. Jag hjälper till vid nyansökningar och skriver överklagningar. Jag har ett nära samarbete med verksamhetskoordinator och verksamhetsansvarig. Har ett stort hjärta för kooperativet och tycker det är jätteroligt att få prata med såväl medlemmar som assistenter.

Jag bor med min man och våra två små tjejer och älskar att umgås med nära och kära. Jag trivs bäst i naturen eller att bara skrota rundor hemma.

Cecilia

Cecilia Palm, Ekonomiadministratör
cecilia.palm@handihand.se
010-25 25 250

Sofia

Sofia Stephens, Verksamhetskoordinator
sofia.stephens@handihand.se
010-25 25 250

Som verksamhetskoordinator har jag ett nära samarbete med LSS-ansvarig och verksamhetsansvarig. Jag fungerar lite som ”spindeln i nätet” och har hand om flera olika bitar som rör kooperativet.

Det var i maj 2011 som jag började som löneansvarig för att sedan gå över mer på personalsidan som assistanskoordinator. I dag är jag stöd till mina kollegor i frågor som rör vår personal och verksamhet. Jag stöttar upp rent administrativt där det behövs och jag ansvarar ofta för utskick och bokningar. Min fritid spenderar jag med min familj och vänner, försöker även lägga lite kärlek på vår trädgård och vårt hem.

Patrik

Patrik Lindespång, Löneadministratör
patrik.lindespang@handihand.se
010-25 25 250

Jag heter Patrik och jobbar med frågor som rör lön, skatt, årsinkomst, semester och omkostnader mm. På fritiden spenderar jag mycket av min tid med min fru, mina söner Vincent och Julian. Min stora passion i livet är fotboll. Nu för tiden ser jag dock matcherna främst från sidan av planen eller hemma framför tv:n.

Matilda Borvén, Assistanskoordinator
matilda.borven@handihand.se
010-25 25 258

Elina Eriksson, Assistanskoordinator (föräldraledig)
elina.eriksson@handihand.se
010-25 25 253

Jag jobbar som assistanskoordinator sedan oktober 2017. Före jag började på kontoret har jag jobbat 10 år inom LSS på olika sätt, bland annat som personlig assistent, arbetsledare, på korttids- och LSS-boende. Jag har fått möjligheten att jobba med personer med alla möjliga funktionsvariationer, men allra mest har jag jobbat med personer med autism, vilket jag tycker är superintressant!

Jag kommer ursprungligen från Varberg men bor numera i Harplinge tillsammans med min sambo och världens sötaste katter Chita och Dante.

Jennie Dalsmark, Assistanskoordinator
jennie.dalsmark@handihand.se
010-25 25 254

Anna

Anna Lindespång, HR-ansvarig (studieledig)
anna.lindespang@handihand.se
010-25 25 250

Jag heter Anna Lindespång och jag arbetar sedan 2012 som personalansvarig på Hand i Hand. Till mig kan du vända dig i alla personalfrågor, exempelvis gällande anställningsavtal, semestrar, löne- och medarbetarsamtal eller arbetsmiljö.

Jag bor på landet med min man och våra söner. Allra bäst trivs jag hemma i köket där jag gärna bakar tårtor och muffins att bjuda nära och kära på.

Nu kommer jag med pekpinnen igen…

Hand i Hand - Skåne

bjorn

Björn Andreasson, Assistanskoordinator
bjorn.andreasson@handihand.se
010-25 25 262

Jag jobbar som assistanskoordinator och har gjort det sedan sommaren 2017. Innan jag började på kontoret arbetade jag som personlig assistent och arbetsledare i fyra år, bland annat i Hand i Hand.

Jag kommer ifrån den lilla byn Röke men bor numera i Malmö. På fritiden blir det väldigt mycket fotboll. Antingen spelar jag själv, kollar matcher på tv eller reser till Manchester för att kolla mitt lag Manchester United på plats. Annars lyssnar jag mycket på musik, går på konserter och tränar.

andre

André Peltonen Karlsson, Assistanskoordinator
andre.peltonen@handihand.se
010-25 25 263

Jag har jobbat på kontoret sedan april 2018 och arbetar som assistanskoordinator. Tidigare så har jag arbetat som assistanskoordinator, personlig assistent och arbetsledare.

Ursprungligen kommer jag från Tyringe men bor nu i Hässleholm. Utanför arbetstid så är jag ishockeytränare för Tyringe SoSs J18/J20-lag. Då jag inte är i ishallen så är det mycket annan sport som gäller. Det kan vara allt från fotboll till dart. När det kommer till fotboll så är Tottenham Hotspur laget jag supportar.

”Audere est Facere”

file-2

Sebastian Svensson, Löneadministratör
sebastian.svensson@handihand.se
010-25 25 250

Jag började på kontoret i början av 2017. Jag jobbar med lön och allt runtomkring lönen.

Jag har jobbat inom Hand i Hand sedan 2013, då jag började som assistent. Jag är även instruktör i förflyttningsteknik enligt Durewall-metoden och delar gärna med mig av de tips och tricks jag kan.

På min fritid brukar jag umgås med min fru, alla våra djur och göra mindre renoveringar på vårat hus.

När jag får lite tid över så tränar jag eller spelar musik.

Fyll i din sökning och tryck på enter