Inställd pga för få anmälningar

Måndagen den 6 augusti till lördagen den 11 augusti åker vi till Leksand i Dalarna!

Vi kommer att åka buss och i första hand är platserna i bussen till för medlemmar och deras assistenter, därefter i mån av plats kan medlemmens (ej arbetande) anhöriga åka med. Beroende på vilka som vill åka med kommer vi att titta på avreseort samt eventuella stopp på vägen. Vill man som medlem köra själv, vi bokar boende och ev aktiviteter går det också bra, dock utgår ingen milersättning för resan.

Utöver Leksands sommarland är tanken att vi kommer göra några dagsutflykter, vi tittar på att besöka Falu Gruva och Orsa rovdjurspark men tar gärna emot förslag på andra passande utflykter.

Biljetter till Leksands sommarland kan förbokas för att minska kostnaden och ligger då på:

1 dag 360 kr/person

2-4 dagar 500 kr/person för upp till fyra dagar

Barn under 1 meter går in gratis.

Boende

Vi kommer att bo i stugor på Leksand strand, som ligger vackert vid Siljan. Boendet ligger i anslutning till Leksand sommarland. Det finns många olika hustyper i olika prisklasser, ni kan läsa mer om de olika alternativen på www.leksandresort.se/leksand-strand/karta/stugor/

Vi har tittat på Söderbacken och för en fyr-bäddars stuga är prisförslaget för fem nätter 10280 kr (2570 kr/person). Det finns även funderingar på att flera assistenter som jobbar hos olika medlemmar kan dela en stuga om efterfrågan finns. Leksandsbyn 2 är ett annat alternativ som vi tittat på, det är något enklare och då även något billigare alternativ och har boende för 9780 kr för fem nätter för fem personer (1956 kr/person).

På Leksand strand finns det några handikappsanpassade stugor som ligger i Söderbacken alternativt Leksandsbyn. Vi har preliminärbokat fyra, vid intresse av dessa är det först till kvarn som gäller.

I samtliga boendepriser ingår slutstädning. Man kan hyra sängkläder och handdukar för 150 kr/person (en stor och en liten handduk). Allmänt för många stugor är att det är ett trappsteg in i stugan (se bilder på hemsida för närmare vy). Fördelen med att vi har buss är att man kan ta med sig bärbara ramper om man har detta.

www.leksandresort.se/leksand-strand/karta/ får man en överblick över området.

Det finns en större gemensam grillplats och man kan även hyra klotgrill (ca 70 kr/kväll), självkostnadspris för grillkol och tändvätska tillkommer. På området finns det en mindre butik. På www.leksandresort.se/leksand-strand/ kan ni läsa mer om vad de har att erbjuda sina gäster, det finns olika aktiviteter och underhållning i form av minidisco och shower.

 

Bokning

För att vi ska kunna börja boka boendet önskar vi få er anmälan så snart det går, efter den 11 april kommer vi att sammanställa och börja boka boende. Anmälan gör ni genom att klicka här.

Avbeställningsskydd: Efter att vi betalt in anmälningsavgift på 20% är boendet definitivt och efter detta behöver man ha ett avbeställningsskydd som kostar 495 kr/stuga vilket kommer att läggas till på bokningen. Skulle en avbokning ske en vecka innan ankomst behövs läkarintyg.

Som medlem står man själv för kostnaden av sin del i en stuga och Hand i Hand fakturerar i efterhand. Eventuell kostnad för sängkläder och handdukar tillkommer med 150 kr/person samt del av avbeställningsskydd (495 kr/stuga). Hand i Hand står för kostnaden för bussen.

Vi hoppas på fint väder och några glada dagar tillsammans!

Fyll i din sökning och tryck på enter