Varmt välkomna till vår basutbildning för assistenter. Denna dag går vi igenom Hand i Hands personalhandbok, vi tittar på vilka regler som gäller vid semester och annan ledighet samt i korthet grunderna i arbetstidslagen. Vi pratar även om den personliga assistentens roll samt tittar på rättigheter och skyldigheter.

Det är betydelsefullt att alla i en arbetsgrupp får tillfälle att gå då basutbildningen är till för att våra assistenter ska känna till Hand i Hands grundprinciper. Kanske är det någon assistent som nyligen börjat sin anställning eller inte tidigare gått alternativt gått den för en längre tid sedan.

Under dagen kommer vi att varva teori med praktiska övningar och diskussioner i smågrupper. Målet är att man efter dagen ska känna att man har en bra grund att stå på i sitt arbete som personlig assistent. Vi bjuder på frukostfika, lunch och eftermiddagsfika under dagens gång. Utbildningen är mellan kl 9-15, utbildningslön utgår med sex timmar.

För anmälan till Halmstad klicka här, utbildningen hålls på Hand i Hands kontor på Stationsgatan 30 i Halmstad, sista anmälningsdag är den 9 maj.

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta sofia.stephens@handihand.se alternativt 010-25 25 250.

Fyll i din sökning och tryck på enter