Varmt välkommen till vår basutbildning för arbetsledare och medarbetsledare den 4-5 maj på Best Western Malmö Arena Hotel. Utbildningen är av grundläggande karaktär och vänder sig till dig som är ny i rollen eller inte tidigare varit på vår basutbildning för arbetsledare och medarbetsledare.

Som med- och arbetsledare är det mycket att tänka på och du har en viktig roll för ett fungerande arbetslag. Det är en av anledningarna till att vår basutbildning är obligatorisk. Det är viktigt att du känner till Hand i Hands riktlinjer och grundprinciper då det är många gånger dig som assistenterna vänder sig till i olika situationer. Som medarbetsledare har du även ett ansvar till medlemmen och en skyldighet till kooperativet. Du är lite av spindeln i nätet.

Under dessa dagar går vi bland annat igenom arbetsmiljö och riskbedömningar, grunderna i LSS, medarbetar- och lönesamtal. Vårt mål är att ge dig nya verktyg och stärka dig i din roll som arbetsledare.

Som deltagare på våra utbildningar har du ingen extra kostnader för mat och logi som ingår i konferensen utan detta belastar utbildningskontot. Du anmäler dig genom att klicka här. Vi ber dig anmäla dig så snart du kan, dock senast den 20 mars. Vill du veta mer kontakta sofia.stephens@handihand.se alternativt 010-25 25 250

Fyll i din sökning och tryck på enter