Nu är det dags för en ny omgång av vår basutbildning för arbetsledare.

Här får du grundläggande kunskaper och färdigheter för att kunna navigera rätt i rollen som arbetsledare eller medarbetsledare. Vi tittar närmare på vilka lagar och regler som gäller och går igenom rutiner för viktiga moment i uppdraget som arbetsledare, så som rekrytering, medarbetarsamtal och schemaläggning. Tillsammans diskuterar vi vanliga utmaningar och hur man på bästa sätt kan förebygga och hantera svåra situationer. Hur skapar vi ett bra team och en trivsam arbetsmiljö? Hur hittar vi rätt assistenter och ser till att de får en bra introduktion? Hur gör vi för att få till ett bra samarbete i gruppen med fokus på att leverera personlig assistans i toppklass?

Utbildningen riktar sig till dig som är ny arbetsledare och inte har gått basutbildningen tidigare. Har du gått utbildningen tidigare men känner att du behöver fräscha upp dina kunskaper är du välkommen att kontakta din koordinator.

Utbildningen hålls under två heldagar i Halmstad med övernattning. På kvällen äter vi en gemensam middag.

Tid: 25 januari kl. 9.00-16.00 samt 26 januari kl. 9.00-15.00.

Plats: Halmstad (Mer information om plats och program för utbildningen kommer skickas ut till alla anmälda inför utbildningen)

Anmäl senast: 15 januari

 

Klicka här för att komma till anmälan

 

Fyll i din sökning och tryck på enter