Efter ett långt uppehåll på grund av pandemin är det nu återigen dags för våra omåttligt populära assistentdagar!

När hösten är som mörkast kan man behöva ladda upp med lite ny energi. Vad passar då bättre än att åka iväg och träffa andra assistenter, gå på intressanta föreläsningar och finslipa sina färdigheter som personlig assistent. Det blir två fullspäckade dagar där vi hoppas att ni går hem fyllda av ny kunskap och inspiration till att växa i er yrkesroll. Dessa dagar tillägnad vi våra assistenter som inte har arbetsledande uppdrag.

I år är temat professionell personlig assistans. Vi kommer prata om personlig assistans utifrån intentionen i lagen, resan från när den personliga assistansen kom till och fram till idag. Ni kommer få nya insikter i en föreläsning om professionellt bemötande i rollen som personlig assistent, utifrån olika utmanande situationer ni kan möta i arbetet. Ni kommer få ta del av en personlig berättelse om hur det är att leva med personlig assistans. Sist men inte minst kommer ni få en inspirerande föreläsning om hur ni kan stärka er själva både fysiskt och mentalt och få verktyg för att må bra genom ett långt yrkesliv. För ni vet väl vad de säger, för att kunna ta hand om andra måste vi först ta hand om oss själva!

Assistentdagarna hålls under två heldagar 29-30 november med övernattning på Ronneby brunn hotell. På hotellet finns en härlig spa-avdelning där ni kan ta ett bad eller relaxa i bastun efter föreläsningarna. Till kvällen blir det en gemensam middag och tid för att lära känna nya bekantskaper.

Detaljerat program kommer skickas ut till alla deltagare när dagarna närmar sig.

Utbildningslön utgår för 6 timmar per dag. Ersättning utgår för biljetten om du reser kollektivt eller för milersättning om du kör bil till utbildningen.

 

Låter detta som något för dig? Prata då med din arbetsledare som är den som samordnar vilka som kan gå. Men vänta inte för länge med din anmälan då platserna är begränsade. Senast den 23 oktober måste vi ha din anmälan, efter detta datum är det i mån av plats. Assistenter med samma kön och från samma personalgrupp kommer att dela rum. För er som har lång resväg kan det bokas rum från dagen innan, ange då detta i anmälan.

 

Klicka här för att anmäla dig

 

Fyll i din sökning och tryck på enter