Årsmöte torsdagen den 25 juni

Torsdagen den 25 juni är det dags för kooperativets årsmöte och vi kallar våra medlemmar/legala företrädare till denna dag. Årsmötet är föreningens högsta beslutande organ där våra medlemmar/legala företrädare är med och fattar beslut samt väljer styrelse. Din närvaro är därför viktig. Kallelse har skickats ut till samtliga medlemmar/legala företrädare som varit en del av kooperativet från 2019 och bakåt.

Årsmötet kommer att hållas digitalt från klockan 18.00 till cirka klockan 19.30. Alla anmälda deltagare kommer att få instruktioner hur man ansluter till mötet via nätet och för att det ska fungera så bra som möjligt behöver det finnas ett stabilt internet.

Vi ber i första hand att anmälan sker här via vår hemsida men självklart går det även bra att anmäla direkt till kontoret om det underlättar.

Eftersom årsmötet kommer att ske digitalt kan vi ta emot anmälan närma inpå men för att vi ska kunna beräkna antal deltagare i god tid ber vi dig anmäla så snart som möjligt, dock senast den 21 juni. Även assistenter får lov att delta på årsmötet. Några dagar innan den 25 juni kommer vi att bjuda in till en frivillig testkörning av tekniken till de som anmält sig.

Länk till anmälan finner du här.

Det här evenemanget var publicerat av majoda.