Välkommen till vår arbetsledarhelg på Ronneby Brunn 28-30 september!
 

Nu är det dags att på nytt stråla samman och ta del av nyttig och användbar information.

Alla arbetsledare och medarbetsledare är varmt välkomna till en helg med utbyte och gemenskap. Vi börjar helgen med lunch på fredagen och avslutar med lunch på söndagen.

Föreläsare för helgen är Anna Barsk Holmbom, som många av er har träffat tidigare på våra utbildningar. Hon kommer att informera om det senaste inom LSS samt belysa GDPR som trädde i kraft den 25 maj, vad innebär det och vad behöver man tänka på?

Från kontoret kommer Sanna och Anna att hålla i en föreläsning där diskussioner kring nätverkande, vikten av teambuilding och hur blir vi en attraktiv arbetsgivare kommer att ligga som utgångspunkt.

Under helgen kommer även en föreläsning i hälsofrämjande insatser på arbetsplatsen.

Mer detaljerat program skickas ut närmare helgen. Du anmäler dig genom att klicka här, senast den 30 juli behöver vi ha din anmälan. Platserna är begränsade så vänta inte för länge med din anmälan om du vill vara med.

Tillgång till hotellets spa- och badanläggning finns. Eventuella behandlingar bokas på egen hand, det är dock viktigt att behandlingar inte bokas in under föreläsningens gång. Glöm inte badkläder om ni planerar att tillbringa lite tid i spaavdelningen!
 

Vänligen notera att absolut senast sex veckor före ankomst kan man avboka utan kostnad, senare avbokning kommer att debiteras personligen om man inte har ett läkarintyg. Ev kostnad för medlemmar eller medföljande barn kommer att debiteras i efterhand.

Fyll i din sökning och tryck på enter