Vi har fått ett kanonerbjudande från vår styrelsemedlem Andreas.

Så om du tränar eller bara brukar ta kosttillskott i form av vitaminer för att komplettera kosten, så är detta erbjudande värt att kolla på.

Observera att Andreas är ingen säljare utan produktutvecklare, dvs han har ingen egen vinning att på detta.

Här nedanför kan du läsa villkoren och hur du går till väga för att handla.

Fram till den 31 maj finns möjligheten att utnyttja koden Karlsson20 för att få 20 procent rabatt på kosttillskott och träningskläder av varumärkena Body Science, Body Science Wellness Series, Jacked, Viking, XLNT Sports, PureSwe, MM Sports och MM Combat.

Det unika med denna kod är att den ger rabatt på den redan befintliga sommarrabatten. Exempelvis kostar kosttillskottet XLNT Sports BCAA 269 kr ordinarie pris.

Sommarrabatten har sänkt priset till 215 kr – och med koden Karlsson20 sänks produkten ytterligare 20 %. Vilket gör att man kan köpa produkten för 172 kr. Alltså nästan 100 kr i rabatt mot ordinarie pris.

För att nyttja koden behöver man ha ett konto på www.mmsports.se och vara inloggad. Rabattkoden gäller endast fram till och med den 31 maj och varumärkena Body Science, Body Science Wellness Series, Jacked, Viking, XLNT Sports, PureSwe, MM Sports och MM Combat.

Med vänlig hälsning,: Andreas

Fyll i din sökning och tryck på enter