Assistans

Personlig assistans när den är som bäst -Kooperativet Hand i Hand

Personlig assistans är personligt. Det finns ingen standardmall för hur assistans ska samordnas. För oss är det en självklarhet att forma assistansen utifrån ditt behov, inte tvärt om.

Hos Hand i Hand är alla välkomna. Vi har stor erfarenhet av assistans för barn och vuxna med flerfunktionshinder, muskelsjukdomar och neurologiska funktionsnedsättningar (NPF).

Hos Hand i Hand är du aldrig ensam. Vi finns vid din sida och stöttar dig i de situationer du behöver, exempelvis vid ansökan om assistansersättning, omprövning och överklagan.

Att vara assistansanordnare till barn och vuxna med nedsatt autonomi, flerfunktionshinder ställer höga krav på kompetens och engagemang. Det har vi.

Kooperativet Hand i Hand finns i Skåne, Halland, Småland, Blekinge, Jämtland och Västra Götaland. Du är varmt välkommen att besöka vårt huvudkontor i Halmstad eller vårt lokalkontor i Bjärnum.

Bli medlem
Bli medlem

Här kan du läsa om vårt kooperativ, hur vi arbetar och vad som gör oss unika.

Omtyckt
Omtyckt

Läs vad våra medlemmar och assistenter tycker om Hand i Hand.
.

Trygghet
Trygghet

Hur vi arbetar med att säkra kvaliteten i vår verksamhet och vilka certifieringar vi har.

Senaste nytt

Några utvalda bilder

Evenemangskalender

april 2021
MTOTFLS
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   
« mar   maj »

  • Basutbildning för assistenter våren 2021

    May
    28

    Våra basutbildningar för assistenter är riktade till dig som inte varit på en av våra basutbildningar tidigare eller för dig som vill uppdatera dig. Vi går igenom Hand i Hands personalhandbok, tittar på vilka regler som gäller vid semester och annan ledighet samt i korthet grunderna i arbetstidslagen. Vi pratar även om den personliga assistentens […]

    Läs mer →

Facebook - senaste nytt

4 dagar sedan

Kooperativet Hand i Hand
Hej,Hoppas ni alla har det bra i den härliga sommarvärmen som kommit på besök.Nu på fredag, den 14 maj, håller kontoret och därmed också växeln stängt.Vid brådskande ärende som inte kan vänta tills på måndag, ring vår jourtelefon på 0451-208 15. Vi önskar er en härlig helg! ... Se merSe mindre
Visa på fejjan

2 veckor sedan

Kooperativet Hand i Hand
Påminnelse!Idag (30/4) är sista dagen för assistenter i Region Skåne att anmäla intresse avseende vaccinering mot covid-19 i fas 2. För mer information kolla gärna på vår hemsida eller kontakta er arbetsledare.Vi önskar er en fin helg! ... Se merSe mindre
Visa på fejjan

Fyll i din sökning och tryck på enter