Assistans

Personlig assistans när den är som bäst -Kooperativet Hand i Hand

Personlig assistans är personligt. Det finns ingen standardmall för hur assistans ska samordnas. För oss är det en självklarhet att forma assistansen utifrån ditt behov, inte tvärt om.

Hos Hand i Hand är alla välkomna. Vi har stor erfarenhet av assistans för barn och vuxna med flerfunktionshinder, muskelsjukdomar och neurologiska funktionsnedsättningar (NPF).

Hos Hand i Hand är du aldrig ensam. Vi finns vid din sida och stöttar dig i de situationer du behöver, exempelvis vid ansökan om assistansersättning, omprövning och överklagan.

Att vara assistansanordnare till barn och vuxna med nedsatt autonomi, flerfunktionshinder ställer höga krav på kompetens och engagemang. Det har vi.

Kooperativet Hand i Hand finns i Skåne, Halland, Småland, Blekinge, Jämtland och Västra Götaland. Du är varmt välkommen att besöka vårt huvudkontor i Halmstad eller vårt lokalkontor i Bjärnum.

Bli medlem
Bli medlem

Här kan du läsa om vårt kooperativ, hur vi arbetar och vad som gör oss unika.

Omtyckt
Omtyckt

Läs vad våra medlemmar och assistenter tycker om Hand i Hand.
.

Trygghet
Trygghet

Hur vi arbetar med att säkra kvaliteten i vår verksamhet och vilka certifieringar vi har.

Senaste nytt

Några utvalda bilder

Evenemangskalender

februari 2021
MTOTFLS
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
« jan   mar »

Facebook - senaste nytt

I dag är växeln stängd fram till kl 13 då vi har intern digital utbildning. Vi finns tillgängliga på jouren (0451-20815) om något ärende är brådskande som inte kan vänta. ... Se merSe mindre

2 dagar sedan  ·  

Visa på fejjan

Vi på kontoret (även de som inte ville delta på bild) önskar er alla en underbar jul och ett riktigt gott nytt år! 🎄Vi hoppas att nästa år innebär att vi äntligen får komma ut och träffa er alla igen, för det saknar vi! Ta hand om er ❤️🌟 ... Se merSe mindre

1 månad sedan  ·  

Visa på fejjan

1 månad sedan  ·  

Visa på fejjan

Fyll i din sökning och tryck på enter