Assistans

Personlig assistans när den är som bäst -Kooperativet Hand i Hand

Personlig assistans är personligt. Det finns ingen standardmall för hur assistans ska samordnas. För oss är det en självklarhet att forma assistansen utifrån ditt behov, inte tvärt om.

Hos Hand i Hand är alla välkomna. Vi har stor erfarenhet av assistans för barn och vuxna med flerfunktionshinder, muskelsjukdomar och neurologiska funktionsnedsättningar (NPF).

Hos Hand i Hand är du aldrig ensam. Vi finns vid din sida och stöttar dig i de situationer du behöver, exempelvis vid ansökan om assistansersättning, omprövning och överklagan.

Att vara assistansanordnare till barn och vuxna med nedsatt autonomi, flerfunktionshinder ställer höga krav på kompetens och engagemang. Det har vi.

Kooperativet Hand i Hand finns i Skåne, Halland, Småland, Blekinge, Jämtland och Västra Götaland. Du är varmt välkommen att besöka vårt huvudkontor i Halmstad eller vårt lokalkontor i Bjärnum.

Bli medlem
Bli medlem

Här kan du läsa om vårt kooperativ, hur vi arbetar och vad som gör oss unika.

Omtyckt
Omtyckt

Läs vad våra medlemmar och assistenter tycker om Hand i Hand.
.

Trygghet
Trygghet

Hur vi arbetar med att säkra kvaliteten i vår verksamhet och vilka certifieringar vi har.

Senaste nytt

Några utvalda bilder

Evenemangskalender

januari 2021
MTOTFLS
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
« dec   feb »

  • Basutbildning för arbetsledare våren 2021

    Apr
    09

    Basutbildning för arbetsledare är av grundläggande karaktär och vänder sig till dig som är ny i rollen som arbetsledare/medarbetsledare eller som inte tidigare varit på vår basutbildning. Som arbetsledare/medarbetsledare är det mycket att tänka på och du har en viktig roll för ett fungerande arbetslag. Det är viktigt att du känner till Hand i Hands […]

    Läs mer →

Facebook - senaste nytt

Vill tacka de som var med på min basutbildning nu för en trevlig förmiddag. Vi på kontoret önskar er alla en fin helg och va rädda om varandra ❤️Kramar från oss på kontoret ... Se merSe mindre

3 dagar sedan  ·  

Visa på fejjan
Personliga assistenter sökes på 90% till en 8-årig kille i RocknebyVi söker två assistenter till vårt assistentteam. Vi har en ledig tjänst på 90% samt ett sommarvikariat på 90% med möjlighet vid intresse till ett deltidsvikariat med start i slutet av mars. Då pojken har assistans dygnet runt söker vi dig som kan jobba dagar, kvällar, helger samt vaken natt. Vår 8-åring är väldigt social och tycker om det mesta så som att bada, tekniklego och sport. Han kör sin permobil i racerfart, så det gäller att hänga med. De stora intressena är fiske, fotboll samt pokemon go. En soft dag på soffan med massa film och mys med resten av familjen är också väldigt skönt ibland. Han kan själv komma på vad han vill göra men behöver din hjälp för att kunna utföra dessa saker då hans egna muskler är svaga. Han har en muskelsjukdom som heter SMA 1. Din arbetsplats är där pojken befinner sig och är till stor del förlagd på skola och i hemmet i Rockneby utanför Kalmar. Vissa dagar kan det även bli dagsutflykter eller resor längre iväg. Vi ser gärna att du som söker är i åldern 25-55 år, men det är inget krav. Har hög arbetsmoral. Vi har inga krav på tidigare erfarenhet utan går mestadels på magkänsla och personkemi där pojken själv är en stor del av rekryteringen eftersom det främst är mellan oss som det ska fungera. Djur finns i hemmet. Du ska ha körkort och tillgång till egen bil. Eftersom pojken är minderårig krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom LSS- personlig assistans och det är en fördel om du beställt det inför en eventuell intervju. polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Vi kommer endast att kontakta kandidater som blir aktuella för intervju och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!Välkommen in med din ansökan på länken: www.staffrec.se/viewad.php?id=117430&source=rocknebyHar du några frågor får du gärna kontakta Björn på bjorn.andreasson@handihand.se ... Se merSe mindre

5 dagar sedan  ·  

Visa på fejjan

Fyll i din sökning och tryck på enter