Assistans

Personlig assistans när den är som bäst -Kooperativet Hand i Hand

Personlig assistans är personligt. Det finns ingen standardmall för hur assistans ska samordnas. För oss är det en självklarhet att forma assistansen utifrån ditt behov, inte tvärt om.

Hos Hand i Hand är alla välkomna. Vi har stor erfarenhet av assistans för barn och vuxna med flerfunktionshinder, muskelsjukdomar och neurologiska funktionsnedsättningar (NPF).

Hos Hand i Hand är du aldrig ensam. Vi finns vid din sida och stöttar dig i de situationer du behöver, exempelvis vid ansökan om assistansersättning, omprövning och överklagan.

Att vara assistansanordnare till barn och vuxna med nedsatt autonomi, flerfunktionshinder ställer höga krav på kompetens och engagemang. Det har vi.

Kooperativet Hand i Hand finns i Skåne, Halland, Småland, Blekinge, Jämtland och Västra Götaland. Du är varmt välkommen att besöka vårt huvudkontor i Halmstad eller vårt lokalkontor i Bjärnum.

Bli medlem
Bli medlem

Här kan du läsa om vårt kooperativ, hur vi arbetar och vad som gör oss unika.

Omtyckt
Omtyckt

Läs vad våra medlemmar och assistenter tycker om Hand i Hand.
.

Trygghet
Trygghet

Hur vi arbetar med att säkra kvaliteten i vår verksamhet och vilka certifieringar vi har.

Senaste nytt

Några utvalda bilder

Evenemangskalender

september 2020
MTOTFLS
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30     
« aug   okt »

  • Inbjudan till basutbildning för assistenter och arbetsledare

    Nov
    04

    Efter en tids uppehåll kör vi nu i gång med basutbildningar, både för assistenter och arbetsledare. Då vi fortsätter att undvika större sammankomster så blir upplägget lite annorlunda nu under hösten och vi kommer att hålla våra basutbildningar digitalt. Alla anmälda kommer att få instruktioner hur man ansluter via nätet, för att det ska fungera […]

    Läs mer →

Facebook - senaste nytt

Nu har Tidvis släppt sin uppdatering och utseendet och layouten ser annorlunda ut. Logga in och bekanta er med sidorna. Vi kommer även börja titta på vidare utbildning för våra arbetsledare och återkommer med inbjudningar längre fram. ... Se merSe mindre

2 dagar sedan  ·  

Visa på fejjan

Fyll i din sökning och tryck på enter