Assistans

Personlig assistans när den är som bäst -Kooperativet Hand i Hand

Personlig assistans är personligt. Det finns ingen standardmall för hur assistans ska samordnas. För oss är det en självklarhet att forma assistansen utifrån ditt behov, inte tvärt om.

Hos Hand i Hand är alla välkomna. Vi har stor erfarenhet av assistans för barn och vuxna med flerfunktionshinder, muskelsjukdomar och neurologiska funktionsnedsättningar (NPF).

Hos Hand i Hand är du aldrig ensam. Vi finns vid din sida och stöttar dig i de situationer du behöver, exempelvis vid ansökan om assistansersättning, omprövning och överklagan.

Att vara assistansanordnare till barn och vuxna med nedsatt autonomi, flerfunktionshinder ställer höga krav på kompetens och engagemang. Det har vi.

Kooperativet Hand i Hand finns i Skåne, Halland, Småland, Blekinge, Jämtland och Västra Götaland. Du är varmt välkommen att besöka vårt huvudkontor i Halmstad eller vårt lokalkontor i Bjärnum.

Bli medlem
Bli medlem

Här kan du läsa om vårt kooperativ, hur vi arbetar och vad som gör oss unika.

Omtyckt
Omtyckt

Läs vad våra medlemmar och assistenter tycker om Hand i Hand.
.

Trygghet
Trygghet

Hur vi arbetar med att säkra kvaliteten i vår verksamhet och vilka certifieringar vi har.

Senaste nytt

Några utvalda bilder

Evenemangskalender

mars 2020
MTOTFLS
       1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      
« feb   apr »

Facebook - senaste nytt

Personliga assistenter på ca 75% i HöörJag är en 21 årig kille bosatt i Höör som söker fler personliga assistenter då jag har blivit beviljad mer assistans.

Jag behöver dig som kan vara mina armar och ben, kan hjälpa mig med mat, medicin, hygien och förflyttningar. Du är med mig i hemmet, följer med mig till jobbet på Daglig Verksamhet, på resor, läger och på andra aktiviteter.

Arbetet innebär både dag- och nattarbete, och då jag har dubbelassistans dygnet runt kommer du alltid arbeta tillsammans med en kollega.Jag söker dig som är en pigg, aktiv, noggrann och ansvarstagande person. Jag vill att du är rökfri samt att du har körkort. Badkrukor och pälsdjursallergiker göre sig icke besvär! Har du erfarenhet av att jobba med människor med astma och/eller epilepsi ses det som en merit - likaså om du har dessa sjukdomar själv.Med tanke på att jag har en aktiv fritid, händer det ibland att jag hamnar i situationer där förflyttningshjälpmedel saknas. Jag har alltid två assistenter med mig som kan hjälpa mig med manuella förflyttningar, men för att klara detta på bästa sätt bör du inte ha problem med rygg eller nacke.Du kommer ingå i ett glatt gäng assistenter med en medianålder runt 25 år. Jag ser gärna både kvinnliga och manliga assistenter jobbar hos


Har du några frågor får du gärna kontakta Björn på bjorn.andreasson@handihand.se
... Se merSe mindre

2 veckor sedan  ·  

Visa på fejjan

Hej!
Jag är 71 årig kvinna som bor i Östra Göinge. Jag söker dig som är intresserad av att arbeta som personlig assistent. Jag har MS och är rullstolsbunden. Arbetet innebär att hjälpa till med den personliga omvårdnaden samt att utföra de dagliga sysslorna i mitt hem. Du kommer även att stödja mig vid olika vardagliga situationer och fritidsaktiviteter.
Jag söker en assistent som kan arbeta varannan helg och även hoppa in som timvikarie vid behov. Körkort är ett krav. Bussförbindelser finns men det är rekommenderat att ha tillgång till bil.

Utbildning och erfarenhet är inget krav, det viktiga för mig är att personkemin stämmer. Jag ser gärna kvinnliga sökanden i åldersgruppen 40-50 år. Vi garanterar minst en bredvidgång á 4 timmar.

Jag kommer att höra av mig till kandidater som blir aktuella för intervju. Rekrytering sker löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.”
Svara till masvenle@telia.com
... Se merSe mindre

2 veckor sedan  ·  

Visa på fejjan

Vill du jobba dagtid under augusti. Från den 10- 31 aug söker vi någon som kan jobba hos en trevlig dam i Kristianstad. Det finns möjlighet till att vara vikarie under hösten.
Hör av er via Mail till mig sanna.skoglund@handihand.se
... Se merSe mindre

2 veckor sedan  ·  

Visa på fejjan

Fyll i din sökning och tryck på enter