Assistans

Personlig assistans när den är som bäst -Kooperativet Hand i Hand

Personlig assistans är personligt. Det finns ingen standardmall för hur assistans ska samordnas. För oss är det en självklarhet att forma assistansen utifrån ditt behov, inte tvärt om.

Hos Hand i Hand är alla välkomna. Vi har stor erfarenhet av assistans för barn och vuxna med flerfunktionshinder, muskelsjukdomar och neurologiska funktionsnedsättningar (NPF).

Hos Hand i Hand är du aldrig ensam. Vi finns vid din sida och stöttar dig i de situationer du behöver, exempelvis vid ansökan om assistansersättning, omprövning och överklagan.

Att vara assistansanordnare till barn och vuxna med nedsatt autonomi, flerfunktionshinder ställer höga krav på kompetens och engagemang. Det har vi.

Kooperativet Hand i Hand finns i Skåne, Halland, Småland, Blekinge, Jämtland och Västra Götaland. Du är varmt välkommen att besöka vårt huvudkontor i Halmstad eller vårt lokalkontor i Bjärnum.

Bli medlem
Bli medlem

Här kan du läsa om vårt kooperativ, hur vi arbetar och vad som gör oss unika.

Omtyckt
Omtyckt

Läs vad våra medlemmar och assistenter tycker om Hand i Hand.
.

Trygghet
Trygghet

Hur vi arbetar med att säkra kvaliteten i vår verksamhet och vilka certifieringar vi har.

Senaste nytt

Några utvalda bilder

Evenemangskalender

mars 2020
MTOTFLS
       1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      
« feb   apr »

Facebook - senaste nytt

En av våra härliga assistenter är operasångare och sjöng fantastiskt för oss. ... Se merSe mindre

5 dagar sedan  ·  

Visa på fejjan

Idag hade vi Basutbildning i Bjärnum för våra härliga assistenter. Tack alla för att ni kom:) ... Se merSe mindre

5 dagar sedan  ·  

Visa på fejjan

Dagtidstjänst på 100% som personlig assistent i Södertälje

Vi söker nu en personlig assistent på en tjänst på 100% till en snart 4 årig flicka i Södertälje. Arbetstiden är förlagd på dagtid mellan 7:45-15:45.

Hon kan själv komma på vad hon vill göra men behöver din hjälp för att kunna utföra dessa saker då hon har en muskelsjukdom (SMA1) som gör hennes muskler svaga. Din arbetsplats är där flickan befinner sig och är till stor del förlagd på förskola och i hemmet. Vissa dagar kan det även bli dagsutflykter eller resor längre iväg.

Vi ser gärna att du som söker är fysiskt stark då det förekommer en del lyft. Vi har inga krav på tidigare erfarenhet utan går mestadels på magkänsla och personkemi. Du ska ha körkort och tillgång till egen bil. Eftersom flickan är minderårig krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom LSS- personlig assistans och det är en fördel om du beställt det inför en eventuell intervju.

Vi kommer endast att kontakta kandidater som blir aktuella för intervju och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Har du några frågor får du gärna kontakta Björn på bjorn.andreasson@handihand.se.

Välkommen in med din ansökan på länken: www.staffrec.se/viewad.php?id=113269&source=sodertalje
... Se merSe mindre

7 dagar sedan  ·  

Visa på fejjan

Fyll i din sökning och tryck på enter