Assistans

Personlig assistans när den är som bäst -Kooperativet Hand i Hand

Personlig assistans är personligt. Det finns ingen standardmall för hur assistans ska samordnas. För oss är det en självklarhet att forma assistansen utifrån ditt behov, inte tvärt om.

Hos Hand i Hand är alla välkomna. Vi har stor erfarenhet av assistans för barn och vuxna med flerfunktionshinder, muskelsjukdomar och neurologiska funktionsnedsättningar (NPF).

Hos Hand i Hand är du aldrig ensam. Vi finns vid din sida och stöttar dig i de situationer du behöver, exempelvis vid ansökan om assistansersättning, omprövning och överklagan.

Att vara assistansanordnare till barn och vuxna med nedsatt autonomi, flerfunktionshinder ställer höga krav på kompetens och engagemang. Det har vi.

Kooperativet Hand i Hand finns i Skåne, Halland, Småland, Blekinge, Jämtland och Västra Götaland. Du är varmt välkommen att besöka vårt huvudkontor i Halmstad eller vårt lokalkontor i Bjärnum.

Bli medlem
Bli medlem

Här kan du läsa om vårt kooperativ, hur vi arbetar och vad som gör oss unika.

Omtyckt
Omtyckt

Läs vad våra medlemmar och assistenter tycker om Hand i Hand.
.

Trygghet
Trygghet

Hur vi arbetar med att säkra kvaliteten i vår verksamhet och vilka certifieringar vi har.

Senaste nytt

Några utvalda bilder

Evenemangskalender

januari 2020
MTOTFLS
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   
« dec   feb »

Facebook - senaste nytt

Personliga assistenter sökes till tjänster på 70-88-% i Röke

Vi söker nu två personliga assistenter till en 58 årig man med ALS i Röke då hans assistansbehov har blivit större. En nattjänst på 88% med arbetstiderna 21:00-07:00 och en tjänst på 70% med arbetstiderna 7:00-21:00. För den som vill arbeta mer kommer det finnas möjlighet att hoppa in på extrapass. Vi söker även timvikarier som kan arbeta dagtid, kvällar, nätter och helger. Arbetstiderna kan komma att ändras något länge fram när assistansbehovet förändras.

Vår medlem har diagnosen ALS vilket innebär att han är svag i musklerna och behöver någon som är hans armar och händer vid alla praktiska moment i vardagen. Arbetsplatsen är där han befinner sig men kommer mestadels vara i hemmet i Röke där han bor tillsammans med sin familj och en katt. Han har ett stort intresse för idrott, framförallt fotboll och golf, så är du idrottsintresserad är det ett plus.

Vi söker dig som är lyhörd, uppmärksam och bra på att tolka signaler. Vi önskar även att du är lugn, humoristisk och säker i dig själv. Då han har assistans dygnet runt är det viktigt att du kan känna av när du behövs och när du ska hålla dig i bakgrunden. Relevant utbildning eller erfarenheter inom vårdarbete/personlig assistans är meriterande men det viktigaste är att personkemin stämmer. Du som söker behöver ha körkort och tillgång till bil då det inte går någon kollektivtrafik till hemmet.

Vi kommer endast att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Tjänsterna kommer att tillsättas inom kort så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen in med din ansökan på länken: www.staffrec.se/viewad.php?id=114066&source=roke

Har du några frågor får du gärna kontakta Björn på bjorn.andreasson@handihand.se.
... Se merSe mindre

5 dagar sedan  ·  

Visa på fejjan

Veckan film är uppladdad och klar.
Där vi bland annat tipsar om handihand.se/corona, samt om vår omåttligt populära tävling. 😀
... Se merSe mindre

2 veckor sedan  ·  

Visa på fejjan

Fyll i din sökning och tryck på enter