Assistans

Personlig assistans när den är som bäst -Kooperativet Hand i Hand

Personlig assistans är personligt. Det finns ingen standardmall för hur assistans ska samordnas. För oss är det en självklarhet att forma assistansen utifrån ditt behov, inte tvärt om.

Hos Hand i Hand är alla välkomna. Vi har stor erfarenhet av assistans för barn och vuxna med flerfunktionshinder, muskelsjukdomar och neurologiska funktionsnedsättningar (NPF).

Hos Hand i Hand är du aldrig ensam. Vi finns vid din sida och stöttar dig i de situationer du behöver, exempelvis vid ansökan om assistansersättning, omprövning och överklagan.

Att vara assistansanordnare till barn och vuxna med nedsatt autonomi, flerfunktionshinder ställer höga krav på kompetens och engagemang. Det har vi.

Kooperativet Hand i Hand finns i Skåne, Halland, Småland, Blekinge, Jämtland och Västra Götaland. Du är varmt välkommen att besöka vårt huvudkontor i Halmstad eller vårt lokalkontor i Bjärnum.

Bli medlem
Bli medlem

Här kan du läsa om vårt kooperativ, hur vi arbetar och vad som gör oss unika.

Omtyckt
Omtyckt

Läs vad våra medlemmar och assistenter tycker om Hand i Hand.
.

Trygghet
Trygghet

Hur vi arbetar med att säkra kvaliteten i vår verksamhet och vilka certifieringar vi har.

Senaste nytt

Några utvalda bilder

Evenemangskalender

oktober 2019
MTOTFLS
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31    
« sep   nov »

  • Årsmöte söndagen den 7 juni

    Jun
    07

    Söndagen den 7 juni är det dags för kooperativets årsmöte och vi kallar våra medlemmar/legala företrädare till denna dag. Årsmötet är föreningens högsta beslutande organ där våra medlemmar/legala företrädare är med och fattar beslut samt väljer styrelse. Din närvaro är därför viktig. Kallelse har skickats ut till samtliga medlemmar/legala företrädare som varit en del av […]

    Läs mer →

Facebook - senaste nytt

Här kommer lite information om det som sker just nu.

youtu.be/UotquOSMqtY
... Se merSe mindre

7 dagar sedan  ·  

Visa på fejjan

Nu i dessa tider vet vi att bemanningen kan vara svår och många är oroliga. Det är extra viktigt att ni arbetsledare kollar av så att ni har folk. Behövs det rekryteras så hör av er till er koordinator. Vi på kontoret har också väldigt svårt att lösa akut sjukfrånvaro då det krävs folk som känner medlemmen i fråga. Det är jätteviktigt att det görs upp planer och att brevidgång bokas in så att det går att täcka upp om det blir många sjuka.
Är det någon assistent som är intresserad av att vara timmis så hör av er till oss,ni kan vara timmis på flera ställen även om ni redan har en tjänst hos oss.
... Se merSe mindre

3 veckor sedan  ·  

Visa på fejjan

Här kommer veckans film lagom till Valborg:) ... Se merSe mindre

4 veckor sedan  ·  

Visa på fejjan

Fyll i din sökning och tryck på enter