Assistans

Personlig assistans när den är som bäst -Kooperativet Hand i Hand

Personlig assistans är personligt. Det finns ingen standardmall för hur assistans ska samordnas. För oss är det en självklarhet att forma assistansen utifrån ditt behov, inte tvärt om.

Hos Hand i Hand är alla välkomna. Vi har stor erfarenhet av assistans för barn och vuxna med flerfunktionshinder, muskelsjukdomar och neurologiska funktionsnedsättningar (NPF).

Hos Hand i Hand är du aldrig ensam. Vi finns vid din sida och stöttar dig i de situationer du behöver, exempelvis vid ansökan om assistansersättning, omprövning och överklagan.

Att vara assistansanordnare till barn och vuxna med nedsatt autonomi, flerfunktionshinder ställer höga krav på kompetens och engagemang. Det har vi.

Kooperativet Hand i Hand finns i Skåne, Halland, Småland, Blekinge, Jämtland och Västra Götaland. Du är varmt välkommen att besöka vårt huvudkontor i Halmstad eller vårt lokalkontor i Bjärnum.

Bli medlem
Bli medlem

Här kan du läsa om vårt kooperativ, hur vi arbetar och vad som gör oss unika.

Omtyckt
Omtyckt

Läs vad våra medlemmar och assistenter tycker om Hand i Hand.
.

Trygghet
Trygghet

Hur vi arbetar med att säkra kvaliteten i vår verksamhet och vilka certifieringar vi har.

Senaste nytt

Några utvalda bilder

Evenemangskalender

december 2018
MTOTFLS
      1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31       
« nov   jan »

Facebook - senaste nytt

Nu är det dags för oss på kontoret att planera vårt arbete och vi har därför valt att stänga växeln onsdag och torsdag 25-26 september. Detta innebär också att vi har begränsad tillgång till våra mejl och ett svar kan därför dröja. Vi hoppas att ni har överseende med detta och om något är akut som absolut inte kan vänta till fredag 27 september ber vi er ringa vårt journummer på 0451-208 15. ... Se merSe mindre

5 timmar sedan  ·  

Visa på fejjan

Idag så lyssnar jag på detta. Kfo sänder live på sin Facebook med. Sanna ... Se merSe mindre

2 veckor sedan  ·  

Visa på fejjan

I dag har växeln stängt på förmiddagen då vi har genomgång och personalmöte på kontoret. Vi finns vid telefonen igen kl 13. Önskar alla en fin start på veckan! ... Se merSe mindre

3 veckor sedan  ·  

Visa på fejjan

Fyll i din sökning och tryck på enter