Assistans

Personlig assistans när den är som bäst -Kooperativet Hand i Hand

Personlig assistans är personligt. Det finns ingen standardmall för hur assistans ska samordnas. För oss är det en självklarhet att forma assistansen utifrån ditt behov, inte tvärt om.

Hos Hand i Hand är alla välkomna. Vi har stor erfarenhet av assistans för barn och vuxna med flerfunktionshinder, muskelsjukdomar och neurologiska funktionsnedsättningar (NPF).

Hos Hand i Hand är du aldrig ensam. Vi finns vid din sida och stöttar dig i de situationer du behöver, exempelvis vid ansökan om assistansersättning, omprövning och överklagan.

Att vara assistansanordnare till barn och vuxna med nedsatt autonomi, flerfunktionshinder ställer höga krav på kompetens och engagemang. Det har vi.

Kooperativet Hand i Hand finns i Skåne, Halland, Småland, Blekinge, Jämtland och Västra Götaland. Du är varmt välkommen att besöka vårt huvudkontor i Halmstad eller vårt lokalkontor i Bjärnum.

Bli medlem
Bli medlem

Här kan du läsa om vårt kooperativ, hur vi arbetar och vad som gör oss unika.

Omtyckt
Omtyckt

Läs vad våra medlemmar och assistenter tycker om Hand i Hand.
.

Trygghet
Trygghet

Hur vi arbetar med att säkra kvaliteten i vår verksamhet och vilka certifieringar vi har.

Senaste nytt

Några utvalda bilder

Evenemangskalender

november 2018
MTOTFLS
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   
« okt   Dec »

Facebook - senaste nytt

Just nu har vi lite problem med vår växel, vi försöker att lösa det så snart det går. ... Se merSe mindre

1 dag sedan  ·  

Visa på fejjan

Assistent sökes till tjänst med mestadels dygnspass, 73%, Laholm

Vi behöver fler duktiga assistenter i en ung man med autism. Du som söker är flexibel, prestigelös och nyfiken på att lära dig nya saker.

Du kommer ingå i en grupp som arbetar tillsammans, dubbelassistans dygnet runt. Bra samarbetsförmåga och teamkänsla är vinnande egenskaper. Här täcker vi upp för varandra om någon är sjuk, genom att byta pass eller ta ett extrapass vid behov.

Det är en stor fördel om du har erfarenhet av autism och lågaffektivt bemötande, men du kommer även få utbildning och handledning av oss.

Då det finns både katt och hund i hemmet kan du inte ha problem med allergi. Körkort och tillgång till bil är ett krav då han bor på landet och bil behövs för att ta sig till arbetsplatsen, samt att du kommer köra mannens bil i tjänsten.

Låter detta intressant, vänta inte med att söka! Vi kallar till intervjuer löpande. Tjänsten söker du här: www.handihand.se/lediga-tjanster/?_p=job&_id=103723
... Se merSe mindre

6 dagar sedan  ·  

Visa på fejjan

Fyll i din sökning och tryck på enter