Assistans

Personlig assistans när den är som bäst -Kooperativet Hand i Hand

Personlig assistans är personligt. Det finns ingen standardmall för hur assistans ska samordnas. För oss är det en självklarhet att forma assistansen utifrån ditt behov, inte tvärt om.

Hos Hand i Hand är alla välkomna. Vi har stor erfarenhet av assistans för barn och vuxna med flerfunktionshinder, muskelsjukdomar och neurologiska funktionsnedsättningar (NPF).

Hos Hand i Hand är du aldrig ensam. Vi finns vid din sida och stöttar dig i de situationer du behöver, exempelvis vid ansökan om assistansersättning, omprövning och överklagan.

Att vara assistansanordnare till barn och vuxna med nedsatt autonomi, flerfunktionshinder ställer höga krav på kompetens och engagemang. Det har vi.

Kooperativet Hand i Hand finns i Skåne, Halland, Småland, Blekinge, Jämtland och Västra Götaland. Du är varmt välkommen att besöka vårt huvudkontor i Halmstad eller vårt lokalkontor i Bjärnum.

Bli medlem
Bli medlem

Här kan du läsa om vårt kooperativ, hur vi arbetar och vad som gör oss unika.

Omtyckt
Omtyckt

Läs vad våra medlemmar och assistenter tycker om Hand i Hand.
.

Trygghet
Trygghet

Hur vi arbetar med att säkra kvaliteten i vår verksamhet och vilka certifieringar vi har.

Senaste nytt

Några utvalda bilder

Evenemangskalender

oktober 2018
MTOTFLS
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     
« sep   Nov »

  • Hjärt- och lungräddningsutbildning

    Feb
    26

    Nu är det dags! I vår kommer det två tillfällen för utbildning i HLR. Alla assistenter och arbetsledare är varmt välkomna till en av de viktigaste livsavgörande kunskaper man kan ge sig själv. Denna utbildning är obligatorisk som anställd i Kooperativet Hand i Hand och ska repeteras vart tredje år så har du inte varit […]

    Läs mer →

Facebook - senaste nytt

De flesta partierna utom S tycker att utredningen hör hemma i papperskorgen. Vi hoppas på att de gör om och gör rätt. Samt löser den akuta situationen som är nu. Detta menar man att man kan göra om en liten del i utredningen används. Då kan man lösa de akuta problemet redan den 1 /6. Om vi får en regering. ... Se merSe mindre

2 dagar sedan  ·  

Visa på fejjan

Dagen börjar med att Adolf Ratzka berättar sin gripande historia och hur han ” uppfann” personlig assistans. Sedan fortsätter Bengt Westerberg som berättar om assistansen historia och framtid politiskt.
Vad betyder det och leva som andra?
... Se merSe mindre

2 dagar sedan  ·  

Visa på fejjan

Fyll i din sökning och tryck på enter